Mere plads og nye medarbejdere

Indgang til nye bygninger

900 kvm ekstra plads at lege på

Snart starter indflytningen i den nye store tilbygning. Varelageret og varemodtagelsen starter flytningen i løbet af uge 41 og herefter vil det gå skridt for skridt.

Indretningen af den nye håndmontage afdeling starter så snart varelageret er flyttet. Dermed får afdelingen mere plads til at kunne varetage flere opgaver fra vores kunder. 
Vi ser alle frem til at komme i nye renoveret omgivelser.

Opgradering af maskiner

Yderligere har TKT Electronics opgraderet maskinparken og investeret i endnu en ny AOI 3D (Automated Optical Inspection)

Oplæring af Techto medarbejdere

7 nye ukrainske medarbejder har også været på besøg i Skive for at blive lært op i processerne i produktionen. Oplæringen vil tage 8 uger.
Som et led i deres oplæring har vi lavet et samarbejde med  AMU Aalborg, som står for deres grundlæggende montage og loddeteknik- uddannelse.

TKT Electronics fabrik 2 på H.C Ørstedsvej 16B, er taget i brug, hvor alt udstyr, som skal eksporteres til Ukraine er bygget op til oplæringen.

Således, at alle Techto medarbejder bliver dus med maskiner og udstyr før det sendes til fabrikken i Ukraine. (Ivano-Frankivsk). De nye medarbejder har en masse gåpåmod og er nysgerrige på at lære processerne.

Flere medarbejdere i Skive

Det nye partnerskab med Techto har også medført øget ordre tilgang på fabrikken i Skive. Her er antallet at medarbejder blevet øget med 9 nye kollegaer i sommerens løb.