Corona virussen – ny tilbygning – komponenter mm. april 2020

Corona virussen raser over hele verden og vores land er delvist lukket ned. Alle er påvirket i mere eller mindre grad, og vi tror at statsministeren har ret, når hun siger, at det vil gå lang tid før ”hverdagen” er tilbage.

Hos TKT Electronics og Techto har vi også lavet tiltag, således at alle medarbejdere trygt kan møde på arbejde og vi kan servicere vores kunder.

Den store nye tilbygning er taget i brug og dermed at der skabt bedre plads til hver enkelt medarbejder.

Vi er, som alle andre EMSér udfordret på at skaffe komponenter rettidigt. Hvad der før Corona krisen var dag til dag-levering oplever vi nu længere leveringstider og forhøjet transport omkostninger. 

Vores dygtige indkøbere er dog i besiddelse af rettidig omhu, og har placeret ordre på alle standard komponenter med løbende levering.

Trods krise i verden har vi forsat travlt og mange kunder henvender sig med opgaver som de ønsker vores ekspertise til. Vi har ansat projektledere med kompetencer som styrker vores organisation og dermed kan vi servicere vores kunder med faglig sparring. Vi byder alle nye og fremtidige kunder velkommen.